IT maatwerk voor solopreneurs

Online projecten

Wanneer je een mooi afgelijnde taak wilt laten uitvoeren met online tools.

Als kleine ondernemer start alles vanuit passie. Jij hebt een talent waarmee je andere mensen gelukkig mee wilt maken. Maar klanten bereiken doe je tegenwoordig steeds meer online. Daarom wil jij een betere online zichtbaarheid, maar hebt helemaal niet de kennis of de zin om weer in iets nieuws te duiken. Want geef toe, je hebt veel vragen:

I feel you!

Ik trek ook nog vaak gekke bekken door de gekke logica van computers.

Toch vliegt mijn tijd al 15 jaar wanneer ik aan het knutselen ben op computer.

Welke projecten?

Website

Jouw persoonlijke plekje op het wereldwijde web wil je toch graag volledig inrichten naar jouw smaak. Zo kom niet alleen jij, maar ook je ideale klant eens gezellig snuisteren naar jouw info.

Webshop

Net zoals je je fysieke etalage helemaal inricht naar jouw smaak, wil je ook je online etalage helemaal jouw ding maken. Zo zijn jouw producten beschikbaar voor de hele wereld.

E-mail marketing

Je wilt je klanten toch ook graag bereiken in hun digitale brievenbus. Het grote voordeel van digitaal is dat je vele handige automatisaties kunt gebruiken. Zo kan je ook gemakkelijk gerichte info sturen naar jouw klanten. Zo moet jij dus niet spammen, maar enkel info sturen die je klanten ook aanbelangen.

Leeromgeving

Ben je helemaal klaar om anderen jouw talent bij te leren? Via online leeromgevingen kan je gemakkelijk een breed publiek aanspreken. Ook tijd speelt niet persé een rol meer, want door opgenomen lessen kan iedereen kijken wanneer het hem past. 

Reserveringen

Wil jij niet langer tijd verliezen aan manueel afspraken inplannen. Dan is een online reserveringstool wat jij zoekt. Afspraken worden online gepland, rekening houdend met jouw agenda en jouw regels.

Automatiseringen

Ook zoveel tijd kwijt aan je repetitieve taken? Dan is het tijd om zoveel mogelijk te automatiseren. Daarna heb je niet alleen veel meer tijd over, maar is de kans op menselijke fouten ook herleid naar 0.

Zonder zorgen de geschikte online tool zoals jij hem voor ogen hebt.

Het resultaat is een goede basis waarop je later zelf kan verder bouwen.

Wil jij dit ook?

Jij hebt een visie in je hoofd,

ik maak het realiteit voor jou.

Typisch Support van Sofie

Fotografie

Naast technische ondersteuning, kan ik ineens ook voor de foto’s op je website zorgen.

Naast technisch VA ben ik namelijk ook fotografe bij Fotografie van Sofie en voorzie jouw website met plezier van mooie sprekende beelden.

Zo heb jij weer een zorg minder.

Overdracht

Ik vind het zeer belangrijk dat jij nadien zelf aan de slag kan met jouw gegevens.

 

Daarom toon ik je op het einde van het project hoe alles werkt en op welke manier je later zelf aanpassingen kan doen. Hoewel je nadien ook nog altijd vragen mag stellen, ben je normaal zelf gelanceerd.

Geschikte tools

Ik push je niet in mijn favoriete systeem, maar op basis van jouw noden gaan we op zoek naar het systeem dat het beste bij jou past.

 

Is jouw perfecte tool nieuw voor mij, zoek ik het met plezier uit voor jou en mezelf.

Voor onze webshop in WordPress heeft Sofie mee de basis gelegd. Waar wij vast op liepen, kwam ze altijd snel met een oplossing.
Het leuke van samenwerken met Sofie is ook dat zij in verschillende werelden thuis is. Zo heeft ze niet enkel technische kennis, maar kan ze ook aan de slag met afbeeldingen zodat deze volledig tot zijn recht komen.

Thea

Webshop cadeaus & decoratie

De Strik

Samengevat

Waar ik voor zorg

Jouw bijdrage

Kan je niet wachten?

Ik in ieder geval niet!

Als jij ook enthousiast bent, plan dan zeker een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Bij een virtueel koekske hebben we een gezellig gesprek waarin jij jouw wensen uit de doeken doet en ik licht je verder toe hoe ik werk.

Wanneer je tijdens dit gesprek nog steeds een klik voelt en akkoord gaat met m’n persoonlijke offerte, smijt ik me volledig voor jou en je project.

Voel je je toch nog niet klaar voor een gesprek, kan je me ook nog altijd een geschreven bericht sturen via de contactpagina.


Kies zoveel als nodig.

Toch meer zin om het zelf te doen en gewoon een technische back-up te hebben? Of juist nog veel uitgebreidere plannen? Bekijk wat ik jou nog te bieden heb.