Technische partner voor solopreneurs

Processen optimaliseren dat is mijn rode draad

Mijn carrière startte als chemisch proces ingenieur. Daarbij ontwierp en ontwikkelde ik chemische processen. 

Maar de wetenschap, dat bleek enorm boeiend te zijn, maar niet wat uit mezelf stroomde. Computers daarentegen wel.


Dus bekijk ik nu samen met ondernemers hun digitale en online processen en optimaliseer deze samen met hen. Zo gebruiken ze tools die bij hen passen op de meest efficiënte manier.

Sofie Vriesacker - Over mij
Stories bySarah 14

Mijn missie

Waarom ik doe wat ik doe?

Omdat mijn dagen zoveel mogelijk wil vullen met wat ik graag doe. En dat is niet ondernemen, niet zo weinig mogelijk werken of geen baas willen hebben, maar wel omdat ik heel graag bezig ben met dingen bouwen op computers. Zorgen dat de computer mijn en mijn klanten hun leven gemakkelijker kan maken dat maakt mij gelukkig.

Alleen samen kunnen we 

ieder individu laten stralen.

En doordat ik anderen ondersteun met dingen die ik heel graag doe, kunnen zij zich ook enkel maar meer bezig houden met wat zij enorm graag doen.

Wanneer we elkaar ondersteunen met onze talenten, dat geeft het ultieme supportive groepsgevoel waar ik naar op zoek ben.

Typisch Sofie

Eerlijk, Rechtvaardig,
Solidariteit & Respect

Dit is dé basis van alles. Eerlijkheid duurt niet alleen het langst, maar is ook het makkelijkst. Daarnaast is iedereen gelijk voor de wet. En door elkaar te respecteren en te helpen komen we het verste.

Voorbereid

Ik ben graag voorbereid op wat gaat komen. Daarom weet ik graag dingen op tijd, maar daarom zal ik ook eerder mailen en meetings inplannen dan telefoneren.

Teamwerker & Loyaal

Ik leef op wanneer ik deel uitmaak van een team. Een team dat er samen voor gaat, elkaar ondersteunt en waarin ik mijn steentje kan bijdragen.

Kritisch denker, Objectief oordeel & Onpartijdig

Keuzes maken is moeilijk. Jou alle voor- en nadelen toelichten en in elke tool wel iets zien, da's m'n ding.

Voorzichtig & Zorgvuldig

Ik ben niet impulsief. Ik neem graag m'n tijd zodat ik kan verzekeren dat ik alles op de best mogelijke manier aanpak en oplever.

Eerlijk, Rechtvaardig, Oprecht & Authentiek

Alle mensen rechtvaardig behandelen is een van uw duurzame principes. U laat uw persoonlijke gevoelens geen rol spelen bij het nemen van beslissingen over andere mensen. U geeft iedereen een kans.
U bent een eerlijk persoon, niet alleen door de waarheid te zeggen maar ook door een leven te leven dat oprecht is en authentiek. U staat met beide benen op de grond en leeft zonder uiterlijk vertoon; u bent “echt”.

vriendelijk & Gul

U bent gul en vriendelijk naar anderen, en u heeft het nooit te druk om iemand een gunst te verlenen. U geniet ervan om goede daden voor anderen te doen, zelfs als u ze niet zo goed kent.

Voorzichtigheid, Zorgvuldigheid & Discretie

U bent een voorzichtig persoon en u neemt consistent zorgvuldige keuzes. U zegt of doet geen dingen waar u later spijt van zou kunnen krijgen.

Teamwerker & Loyaal aan de groep

U blinkt uit als een lid van een groep. U bent een loyaal en toegewijd groepslid. U doet altijd uw aandeel en u werkt hard voor het succes van de groep.

Kritisch denker, Objectief oordeel & Onpartijdig

Het zorgvuldig dingen bekijken en ze van alle kanten onderzoeken zijn belangrijke aspecten van wie u bent. U neemt geen overhaaste conclusies en vertrouwt alleen op solide bewijsmateriaal voor het nemen van beslissingen. U bent in staat van gedachten te veranderen.

Voorbereid

Niet alleen een computer-lover

Hoewel ik met plezier veel uren achter de computer slijt, doe ik nu en dan toch ook andere dingen.

Stories bySarah 25

Of leer me kennen door wat ik luister en lees:

Nooit genoeg geleerd

Elke dag is er wel een update in één of andere tool. Het is en blijft dus noodzakelijk om te blijven leren. 

Toch leerde ik de basis van enkele toppers en heb daardoor nu nog steeds een groot netwerk aan conculega’s waar ik bij terecht kan.

Technisch VA -
Support your Business

Bij Silke startte mijn avontuur. Van haar leerde ik de kneepjes van het vak. De basis van alle tools werden aangeleerd.

Maar ook:

Voel je de klik?

Zowel jij als ik halen de beste resultaten uit onze samenwerking wanneer we beide een klik voelen. Voel jij nu al een klik? Kijk dan hoe we kunnen samenwerken.